Početna Showbiz Nikolina Pišek: Sve je istina, Vidoje je u trenutku smrti bio s...

Nikolina Pišek: Sve je istina, Vidoje je u trenutku smrti bio s drugom ženom u stanu!

Nikolina Pišek priznala da je njen suprug Vidoje Ristović u trenutku smrti bio s drugom ženom u stanu.

Popularna voditeljica nedavno je gostovala u podcastu “Skip Or Beep” kod Tatjane Jurić te je potvrdila da su nagađanja o mjestu smrti njenog supruga istinita.

“Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto… Rekla je da je Vido umro, a ja nisam mogla povjerovati i rekla sam: ‘Je li Vama dobro? Što se događa, Marija?’ Naprosto to neko vrijeme nisam mogla procesuirati…”, rekla je.

Pišek je potom istakla kako je ona bila vjerna svom suprugu te da je vjerovala da je i on vjeran njoj.

“Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža… Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca. Bilo je trenutaka kad me ta spoznaja jako ljutila, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rješavati, na koje se moram fokusirati… djecu o kojoj moram brinuti”, kazala je.

U trenutku suprugove smrti, kao što je poznato, Nikolina je s kćerkom bila u Zagrebu, a Vidoje im se sutradan trebao pridružiti. Međutim, to se nije dogodilo jer je on tu noć preminuo.

Eksluziva.ba