Početna Showbiz Htio sam sina, neću da mi kćerka bude pjevačica: Emir i Tamara...

Htio sam sina, neću da mi kćerka bude pjevačica: Emir i Tamara Habibović otvorili dušu o svom braku i njenoj trudnoći

Popularni pjevački i bračni par Tamara Selimović i Emir Habibović su postali roditelji prije godinu dana, a nedavno su proslavili kćerkici rođendan u jednom prijestoničkom restoranu u Beogradu.

Okupili su porodicu i prijatelje, među kojima je bilo pola estrade kako bi proslavili nasljednici prvi rođendan.

Među zvanicama bili su Zorica Brunclik i Kemiš, Nadica Ademov, Zlata Petrović, Goca Šaulić, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi.

Tamara je ponovo u drugom stanju, a oni su progovorili o drugoj kćerki koju očekuju, a Emir je naglasio da je želio da bude muško.

EMIR: Ja sam bio više za muško, desilo se kako se desilo. Planirali smo trudnoću i drugo dijete, brzo smo saznali da je Tamara u drugom stanju, razlika je godinu i po. Ja sam htio da bude muško, da naglasim samo.

TAMARA: Bilo mi je na početku teško, trudnoća je super, Emir je strožiji kao roditelj. Odlučićemo zajedno da li ću nastavim karijeru, moja je želja da je nastavim.

EMIR: Ona preozbiljno pjeva, bila bi žalost da prestane da pjeva, ona treba da bude na sceni. Moraće večeras da se lati mikrofona. Nasljednica najviše voli da sluša dječije pjesme, muzikalna je, ponavlja za nama, vrišti. Ne znamo još, znaćemo kada bude napunila 2-3 godine. ne bih volio da kćerka bude pjevačica.

Izvor: Hypetv.rs