Početna Rijaliti “HITNO SAM SE OBRATILA POLICIJI!” Drugarica Anđele Đuričić otkrila jezive detalje –...

“HITNO SAM SE OBRATILA POLICIJI!” Drugarica Anđele Đuričić otkrila jezive detalje – Uplašena je za svoj život!

Jako teška situacija.

Otkako se “Zadruga 6” završila, brojni zadrugari se susreću sa ozbiljnim pretnjama i uvredama fanova i fanatika pojedinih učesnika, piše Srbija danas.

Sajber nasilje je nažalost sve češće, a upravo iz tog razloga sve više javnih ličnosti, pa tako i rijaliti učesnici javno govore o tome sa čime se susreću.

Posljednja u nizu jezivih napada na društvenim mrežama je bivša zadrugarka i rijaliti drugarica Anđele Đuričić, Šarmen Soraja Leoni Altman, koja je na svom Instagramu objavila poruke u kojima su joj napisane užasne prijetnje, a kako je istakla, potražiće pomoć nadležnih organa jer je uplašena za svoju bezbjednost.

Prijetnje su joj upućene od strane muškarca koji se krio iza lažnog profila, a bivša zadrugarka je sve objelodanila.

– Budem li te vidio ili čuo da pričaš o Zorici Marković još jednu lošu riječ, zapamtit ćeš taj dan. Ološu jedan, kako te nije sramota. Pazi se gdje se krećeš i sa kime pričaš! Je l’ ti jasno?! – glasila je prva poruka, na koju je Šarmen odgovorila.

– Sljedeće oglašavanje biće prijavljeno MUP-u, pa ćete sa njima da rješavate šta imate – poručila je ona, međutim, tu prijetnjama nije kraj.

– Na tvom mjestu ja bih se bojala, džaba prijetiš policijom, upozorio sam te k*rvo – napisao je neko sa lažnog profila.

– Ja ne razumijem zašto ljudi imaju potrebu za ovakvim prijetnjama, je l’ se čovjek mora plašiti šta će da kaže o nekome? Stop nasilju! – poručila je Šarmen.

haber.ba