Početna Vijesti Burno nakon poraza Zmajeva: Kome je Misimović opsovao tokom press konferencije na...

Burno nakon poraza Zmajeva: Kome je Misimović opsovao tokom press konferencije na Bilinom polju?

Vidno nervozni bili su čelnici fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon sramotnog poraza našeg tima u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine koje će biti održano u Njemačkoj, od selekcije Luksemburga

Vidno nervozni bili su čelnici fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon sramotnog poraza našeg tima u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine koje će biti održano u Njemačkoj, od selekcije Luksemburga, prenosi N1.

Nakon susreta vidno nervozan bio je selektor Zmajeva Faruk Hadžibegić koji je u par navrata novinaru BHT 1 Anelu Džankoviću drsko odbrusio kako ne poznaje fudbal, te da “izgleda on bolje poznaje Luksemburg od njega”.

Nervoza se prenijela i na press konferenciju, a dodatno je začinio tehnički direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović koji se pojavio u sali dok je Hadžibegić još uvijek odgovarao na pitanja i ljutim tonom opsovao nekome majku! Potom je zalupio vratima!

To je izazvalo revolt novinara koji su smatrali kako je psovka upućena baš njima, ali su iz Fudbalskog saveza istakli kako to nije slučaj.

(DEPO PORTAL/af)