Početna Vijesti Šok informacije iz zatvora o ocu dječaka ubice: Vladimir Kecmanović ne liči...

Šok informacije iz zatvora o ocu dječaka ubice: Vladimir Kecmanović ne liči na sebe, otkrivamo šta mu se desilo!

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića koji je u OŠ ,,Vladislav Ribnikar” na Vračaru usmrtio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, znatno je smršao i više gotovo da ne liči na sebe, saznaje portal Republika.rs.

Kako je za Republika portal isrpričao izvor blizak istrazi, Vladimir je smršao 30 kilograma i gotovo se prepolovio.

– Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovjek, nedavno sam ga takođe vidio i čovjek se gotovo prepolovio, smršao je 30 kilograma – istakao je sagovornik.

Dodaje i da se otac Koste Kecmanovića povukao u sebe i da veoma malo govori.

– Njegov trenutni fizički izgled u potpunosti opisuje i njegovo psihičko stanje. Veoma malo govori i gotovo nikad nije raspoložen za razgovor – opisuje izvor Republike.

Podsjetimo, Republika portal je nedavno pisao i o tome kako je Vladimir Kecmanović tražio da mu se u pritvor dovede notar, jer je zbog svega što se dešava, zabrinut i za svoju imovinu.

– Međutim, otuđenje imovine, prebacivanje na druge osobe, prodaja, porodici je zabranjena do daljnjeg i to odlukom Višeg suda u Beogradu. To znači da otac neće moći da proda ništa što je u njegovom vlasništvu dokle god traje istraga, odnosno postupak protiv njega. Tek kada bude donijeta pravosnažna odluka – on bude osuđen ili oslobođen, on će moći da raspolaže svojim nepokretnostima – pisala je Republika.

Eksluziva.ba