Početna Showbiz Došla sam do dna! Anđela otkrila sve ono o čemu je ćutala,...

Došla sam do dna! Anđela otkrila sve ono o čemu je ćutala, onome što joj je falilo, pa spomenula i roditelje: Oni su presretni

Anđela Đuričić jučer je raskinula vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a rijaliti učesnica sad je otvorila dušu o svom boravku u rodnoj Crnoj Gori, porodici, te novom životu poslije emotivnog kraha.

– Došla sam bila do dna. Sinoć sam bila sa drugaricama. Ženske priče i tračevi… (smijeh) Voće, kokteli… Baš mi je to trebalo! Treba mi društvo koje nije rijaliti društvo. Nisam znala da su prijatelji uz mene. Stalno su do mene dolazile lažne informacije u rijalitiju – istakla je.

– Moji se nikad nisu odrekli mene. Kad sam padala, sve jače su bili uz mene. Presrećni su roditelji sad zbog svega, što idem u nove pobjede – kazala je Anđela Đuričić.

– Mama uvijek stoji na balkonu i gleda gdje sam ja, da li sam otišla… (smijeh) Pravim planove, a Bog nam se smije! Roditelji i treba da nam budu vjetar u leđa, ali želim da imam svoj posao, svoj stan, sve ću da uzmem svojim parama. Toliko mogu. Put me vuče ka voditeljstvu, biću maksimalno dobra u tome – dodala je ona za “Hype”.

Izvor: Blic