Početna Rijaliti Anu Ćurčić zatekla informacija da su Anđela i Zvezdan raskinuli: Evo kako...

Anu Ćurčić zatekla informacija da su Anđela i Zvezdan raskinuli: Evo kako je to prokomentarisala

Javnost je iznenadila vijest da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli vezu.

Da nije riječ o traču, sada je sigurno, jer se poznata Crnogorka oglasila i potvrdila da je romansu sa Slavnićem ostavila iza sebe.

– Istina je da smo raskinuli, prolazim težak period ponovo, vjerujem i on, pa vas molim za razumijevanje. Trenutno sam posvećena poslu i porodici, to je sve što me zanima – napisala je u Instagram objavi ona.

Zvezdan nije dao svoj komentar na cijelu situaciju, ali se oglasila njegova bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić, koju je zatekla ova informacija.

– Nisam čula, ne znam za to, a stvarno me ni ne zanima. Ne interesuje me, nemam nikakav komentar – rekla je Ana Ćuričić za “Pink.rs”, a kada je stigla na Dedinje, ispred zgrade Pinka, dala je malo opširniji komentar.

– Očekivala sam da će raskinuti. Ja sam to rekla i u rijalitiju, treći dan, dok sam bila tamo. Znala sam koliko će opstati, koliko će biti zajedno napolju. Bože moj, njihova stvar. Da l’ mi je drago? Ne razmišljam, iskreno, o tome. Nemam nikakvu emociju. Ona se spasila, donijela je pravu odluku. Ako je odlučila da stane na stranu roditelja, ako je takve stvari shvatila tako mlada, od mene ima pohvalu – rekla je Ana za “Blic” i dodala:

– Više puta sam Anđeli skretala pažnju na Zvezdanovo nasilje. Govorila sam: “Samo ti njemu vjeruj…”, ma sve znate – završila je Ćurčićeva.

Po njenom odgovoru, pretpostavljamo da nema ni naznaka da će doći do pomirenja nje i bivšeg nezakonitog supruga.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Telegraf.rs