Početna Rijaliti VJENČALI SE ALEKS I FILIP CAR? Vjerili se u rijalitiju pa se...

VJENČALI SE ALEKS I FILIP CAR? Vjerili se u rijalitiju pa se zavjetovali na vječnu ljubav u Hrvatskoj?

Filip Car i Aleksandra Nikolić obilježili su šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga” svojom ljubavnom pričom. Aleksandra je izašla kao pobjednica, a pored prvog mjesta, desila joj se još jedna bitna stvar u rijalitiju.

Car je priredio Aleksandri romantično iznenađenje na velelepnom imanju u Šimanovcima i zaprosio je. Aleksandra je odmah rekla “DA” i na taj način su podigli njihovu vezu na viši nivo.

Ovaj rijaliti par je aktivan na društvenim mrežama i dijeli sa svojim pratiocima kako provodi vrijeme na hrvatskom primorju. Neki korisnici Instagrama su posumnjali da su se Aleks i Filip vjenčali u tajnosti.

Ove glasine je podgrijala i fotografija koja je osvanula na pomenutoj mreži, na kojoj se vidi da je Aleksandra u bijelom kompletu, a Car u crnoj odevnoj kombinaciji. Iza njih se nalaze baloni koji su dio dekoracije.

– Oni se bome vjenčaše. Što se tiče muštuluka, pošaljite na moj pejpal račun. Hvala – glasio je komentar u opisu fotografije.

Podsjetimo, Filip je odveo Aleksandru u Crkvenicu, kod roditelja, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, uživaju u svakom trenutku. Pobjednica Zadruge je objavila video vatrometa koji joj je navodno priredio Filip Car.

    Izvor: Srbijadanas