Početna Showbiz Možeš da mijenjaš spol, vjeru, djevojke… Dejan Dragojević puni 28 godina! On...

Možeš da mijenjaš spol, vjeru, djevojke… Dejan Dragojević puni 28 godina! On mu je poslao posebnu poruku…

Dejanu Dragojeviću danas je 28.rođendan, te su mu neki od bivših cimera iz Šimanovaca čestitali.

Među prvima od njih, Marko Đedović je uputio javnu čestitku Dejanu uz njihovu zajedničku fotografiju i emotivnu poruku:

– Srećan rođendan, pi..ošu moj. Kada sam te upoznao mislio sam da mi se mišljenje nikada o tebi neće promijeniti i da si g..no neopjevano. Nakon toga sam te upoznao zaista, ne ono što predstavljaš, i priznaću ti da si najčudniji čovjek kog sam ikada u životu sreo, ali da si mi jako drag (ne mogu onu drugu riječ da prevalim preko usta) i mogu reći da te znam. Možeš da mijenjaš spol, vjeru, boju kože, djevojke (snajke), mjesta prebivališta, ma šta hoćeš, zauvijek će mi ostati momenti koje smo zajedno proživljavali kao nešto što nas je zauvijek zbližilo. Srećan ti rođendan i nek si samo srećan, sve podržavam – napisao je Đedović uz emotikon srca i emotikon koji se smije.

Bivša zadrugarka Ana Spasojević takođe mu se našla kao podrška tokom pete sezone “Zadruge”. Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz rijalitija.

– Srećan rođendan – napisala je Ana uz emotikon srca.

Među njima našla se i trudna bivša zadrugarka Tara Simov, koja je u svojoj čestitki istakla da mu je zahvalna za svu brigu o njoj tokom trudnoće, kao i bebu, pa da, kako je napisala, kukaju zajedno.

Ono što se moglo primijetiti jeste da od pjevačice i bivše zadrugarke Sandre Rešić nema ni traga ni glasa.

Izvor: Kurir