Početna Showbiz Marija Šerifović u strahu zbog trudne kandidatkinje: Pjevačica pomno pratila svaku sekundu...

Marija Šerifović u strahu zbog trudne kandidatkinje: Pjevačica pomno pratila svaku sekundu nastupa

Čast da otvore posljednju emisiju “Zvezde Granda” prije velikog polufinala imali su Aleksa Šuković i Maja Jevtić koji su to učinili na najbolji mogući način osvojivši simpatije žirija i po šest glasova.

Aleksa se predstavio pjesmama „Plavuša“ i „Drska ženo plava“, dok je Maja odabrala „Ja nemam drugi dom“, i „Ne kunite crne oči“.

Prije nego što je počelo preglasavanje, Popović je prokomentarisao kako je Marija pomno pratila svaku sekundu Majinog nastupa i ponavljala: „Bravo“.

– U strahu sam, brinem hoće li moći, ne zove se to tek tako drugo stanje. Majo, bravo – objasnila je Šerifovićeva, kada je Saša rekao kako i on brine da se ne porodi na sceni, a zatim najavio preglasavanje u kome je prednost odnijela Maja.

– Oba kandidata fenomenalna. Majo, druga pjesma si me oduševila. Aleksi sam dala prednost zato što je veliki skok i napredak u odnosu na prethodne krugove – rekla je Viki sa čim se složio i Đole koji je Maju nazvao aždaja u žutom koja je ozbiljan svemir.

Snežana je objasnila kako su oboje bili sjajni, ali da je prednost dala Marijinoj kandidatkinji zato što je Aleksa u prvoj pjesmi za njen pojam kasnio.

– Da mi je neko rekao prije 20 godina kada smo počinjali „Zvezde Granda“, sve sam mogao da zamislim, ali da ćemo imati trudnicu u ovom polufinalu nikada ne bih povjerovao – dodao je Saša, koji je zatim dao riječ Miliju koga je Cecin kandidat oduševio.

– Aleksa, toliko hrabar odabir prve pjesme, bravo majstore, oduševljen sam tvojim napretkom. Majo, bez greške i emocija kod obe pjesme. Posebno za drugu pjesmu koju je radio kolega do mene- obrazložio je Milić, nakon čega se oglasio i Bosanac.

– Prvi kandidat u pravu je Sneža, ali dobar si bio. Majo, prva pjesma odlična, ali druga pjesma niko nikad tu pjesmu u ovom takmičenju nije otpjevao tu pjesmu tako masno, tačno, ubjedljivo i pljesno. Ja to mogu reći sa pravom i ponosom zato što sam pravio tu pjesmu i od čika Dragana aplauz- pohvalio je Stojković, a komplimenti nisu izostali ni od Ane Bekute.

Izvor: grand.online