Početna Showbiz ŽIKA JAKŠIĆ O DANIMA NAKON RAZVODA! Voditelj otkrio koja pjesma ga uvijek...

ŽIKA JAKŠIĆ O DANIMA NAKON RAZVODA! Voditelj otkrio koja pjesma ga uvijek podsjeti na taj period života: Sjećam se, vozim i plačem

Žika Jakšić, uvek otvoreno i bez zadrške govori o svojim emocijama. Žika je u više navrata u muzičkom takmičenju zaplakao, a događalo se da pusti suzu uz neku pesmu ili uz neku tešku životnu priču naših veterana.

Postoji puno pesama koje Žiku gađaju pravo u srce i dušu, a on je sada otkrio uz koju je numeru mnogo puta plakao kada ga niko nije video.

– Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama uz koju sam plakao. Majke mi, sećam se vozim, to je bio period neke 2000te godine, ja sam stalno išao iz Ciriha za Nemačku. Tada sam se razveo i išao sam svake nedelje da obiđem sina – rekao je on i dodao:

– Ja pustim ovu pesmu u kolima, vozim i plačem. Sada neću da plačem, Mare me je naučio da se uzdržavam i da ne plačem u emisiji – rekao je on.

Inače, reč je o numeri Verice Šerifović „Uvek si mi govorila majko moja stara“. Za ovu pesmu je muziku i tekst napisao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a emocija kojom ova pesma odiše pogađa mnoge u srce i dušu.

Kurir.rs/ Grand