Početna Rijaliti SUZE, OBEZBJEĐENJE I HAOS NA DEDINJU: Ivan Marinković plakao kao kiša, prekinuo...

SUZE, OBEZBJEĐENJE I HAOS NA DEDINJU: Ivan Marinković plakao kao kiša, prekinuo emisiju poslije uključenja ove pjevačice

Pred sam kraj emisije “Narod pita” došlo je do novog haosa. U emisiju, u kojoj su gostovali Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković, uključila se bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić.

– Sandra Rešić ovde. Ivane opusti se, ne znam šta si očekivao da će Ana da priča. Zorica je super, sve najbolje. Nemoj da se nerviraš, Ivane, i tamo je bila kontradiktorna. Sećam se kada je išla oko stola i govorila za radijator i sve ostalo – ispričala je Sandra.

– Sandra, da li je Ana večeras o nekome rekla i jednu istinu? – upitao je Ivan.

– Ja sam navijala za Anu, mislila sam da će ostati dosledna. Zato se smiri, ne znam zašto si očekivao da će biti drugačije – nastavila je Rešićeva.

– Ona kuka, svi je slušaju. Ja ćutim kao pi*ka. E, Ana, pu*i ku*ac. Te tvoje fore sa crnog stola, ti si ženo jedna najobičnija lažovčina. Je*o mi pas mater kad sam došao – poručio je Marinković Ani, pa dodao:

– Kuma joj šalje poruku kako se obukla. Koga foliraju, bre? Joj, ja ću se ubiti, majke mi. Kuma sa mora šalje poruku: “Znam kako se Ana obukla, to je dobro za emisiju”. Sa Instagrama informacije – govorio je Ivan.

– Moja kuma? – šokirala se Ana.

– Ja sam budala ispao, svi su mi govorili: “Nemoj, Ivane, ispašćeš budala”. Ova g*vnara me polila – dodao je Marinković.

– Pijanduro jedna pijana. Pijan si, pa plačeš, ovo je treća faza. Dobićeš batine od Jelene kad dođeš – rekla je Zorica. – Koje batine? Od tvojih sinova? Klošari jedni smrdljivi, bre. Ne mogu, ćutim celu noć – besneo je Ivan.

Ivan je ustao sa stolice i počeo da se nervira, da plače i napušta emisiju, a onda se vratio i uneo Zorici u lice, zbog čega je uletelo obezbeđenje.

– Pijanduro jedna pijana. Pijan si, pa plačeš, ovo je treća faza. Dobićeš batine od Jelene kad dođeš – rekla je Zorica.

– Koje batine? Od tvojih sinova? Klošari jedni smrdljivi, bre. Ne mogu, ćutim celu noć – besneo je Ivan.

Kako se piše po društvenim mrežama, Jelena je navodno zamerila Ivanu što je popio, ali i što je tokom emisije navodno flertovao sa devojkom iz publike, koja mu je namigivala.

– Upravo mi javiše zašto je Marinković plakao. Ova flertovanje je provalila Jelena i poslala mu poruku da će naj*bati kad se završi emisija – stoji u objavi jednog Instagram profila, koji se bavi analiziranjem događaja iz “Zadruge”.

kurir.rs/republika