Početna Showbiz PRVO OGLAŠAVANJE SLOBINE ŽENE NAKON SNIMKA BRUTALNOG NASILJA: Jelena prijavila bivšeg muža...

PRVO OGLAŠAVANJE SLOBINE ŽENE NAKON SNIMKA BRUTALNOG NASILJA: Jelena prijavila bivšeg muža za napad, a sad poručila samo jedno

Cjelokupna javnost i dalje je u šoku nakon što je sinoć u emisiji “Paparaco lov” emitovan jeziv video snimak sa jedne od kamera komšija koji žive u kući neposredno pored Jelene i Slobe Radanovića, a na kome se jasno vide scene brutalnog nasilja koje je pjevačeva supruga doživjela od bivšeg supruga.

Redakcija Kurira kontaktirala je Jelenu, kako bi čuli kako se osjeća nakon što su jezivi snimci nasilja nad njom završili u javnosti, kao i kako napreduje cijeli slučaj nakon što je bivšeg supruga prijavila za fizičko nasilje.

– Ne bih ništa da komentarišem na tu temu. Hvala što ste pozvali, ali o tome ne bih ni jedno jedino slovo – ljubazno je poručila Jelena.

Inače, kako se jasno vidi na snimku, kada je Jelena pokušala da veže sina u automobilu koji je stajao ispred njene porodične kuće, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.

Nakon što je pretrpjela nasilje od strane bivšeg muža, Jelena je zbog povreda glave koje je tom prilikom zadobila završila i u Urgentom centru. Nedugo zatim, ona se u pratnji advokata uputila ka policijskoj stanici, kako bi sa dokazima i ljekarskom dokumentacijom prijavila bivšeg supruga za nasilje.

     Izvor: Kurir