Početna Rijaliti SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Za njih je danas poseban dan:...

SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Za njih je danas poseban dan: Trudna Đoganijeva se obratila ćerki: 2 godine su bile izazovne

Luna Đogani i Marko Miljković danas imaju razlog za slavlje. Njihova ćerka Mia puni dve godine, a mama, koja je u drugom stanju, svojoj mezimici je uputila emotivne reči.

Ona je na svoj Instagram profil objavila snimak od dana Mijinog rođenja pa do danas i kako oni, ali i baka Anabela i deka Gagi provode vreme s njom i čestitala joj rođendan.

– 15.6.2021. Moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši… Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim, miki moj, ono što je najvažnije da mi budeš zdrava, što više zdravlja, osmeha, sreće, veselja i neka te bog čuva! Dve godine, moram reći, bile su izazovne, ali posebne, svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija… A ova godina će još biti posebnija za tebe jer ćeš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najsrećniji rođendan! – napisala je Luna, a zatim dodala stihove pesme Petra Graša:

– Ako te pitaju, moja ljubavi, jel mi fali život otprije, reć ću nije ga ni bilo bez tebe

Kurir. rs