Početna Vijesti Izgubio bitku za samo 4 dana: Sin Enesa Begovića hitno primljen u...

Izgubio bitku za samo 4 dana: Sin Enesa Begovića hitno primljen u bolnicu u teškom stanju, ljekari se borili protiv bakterije

Sin Enesa Begovića, Armin Begović, preminuo je u utorak u 30. godini u Sarajevu. Njegov otac, čuveni bosanski pjevač, do posljednjeg trenutka bio je uz njega.

Kako nezvanično saznajemo, Arminu se u organizmu pojavila bakterija koja je dovela do ozbiljnih zdravstvenih problema. On je u subotu, prema priči izvora, primljen u bolnicu gdje je posljie samo četiri dana preminuo. Ljekari su pružiIi sav napor, ali, nažalost, bolest je bila jača.

Armin je živio u Sarajevu, a prema posljednjim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Od njega se oprostio ministar, brojni prijatelji, kao i kolege njegovog oca, koji su zanijemili na ovu tragediju.

Njihova kuma, pevačica Elvira Rahić se odmah uputila u njihov dom.

– Enes ne može govoriti, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svjetlost i radost za sve naše porodice.

Enes je takve stvari doživio posljednjih mjesec dana, da ne znam kako preživljava – rekla je pjevačica kroz suze.

Ona je potvrdila i da je preminuli Armin čekao dijete sa svojom izabranicom.

– Istina je da je čekao dijete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živjeli su zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija – rekla je neutješna Elvira.

https://www.youtube.com/watch?v=epTg64RhTKM

Izvor: Kurir