Početna Video Pretužno: Enesov sin oženio se prošle godine, a trebao je postati otac...

Pretužno: Enesov sin oženio se prošle godine, a trebao je postati otac za desetak dana

Porodicu folk pjevača Enesa Begovića zadesila je velika tragedija. Naime, preminuo je njegov sin Armin. Prema dostupnim informacijama, radio je u Ministarstvu Vanjskih poslova i imao je oko 29 godina. Njegova smrt ostavila je sve u šoku i nevjerici.

Armin Begović nikada nije težio popularnosti ili sjaju reflektora. Njegov životni izbor uvijek je bio mir, harmonija i posvećenost porodici. Bio je tih i skroman dečko, cijenjen među svojim kolegama i prijateljima.

Ono što je još više potreslo javnost je informacija da se Armin prošle godine oženio, a za desetak dana trebao je postati otac. Ova vijest dodatno pojačava osjećaj tuge i gubitka jer je mladić ostao bez prilike da doživi radost roditeljstva i stvori novu generaciju kojoj će prenijeti svoju ljubav i vrijednosti.

Naša misli su uz Enesa Begovića i njegovu porodicu u ovim iznimno teškim trenucima. Neka pronađu snagu i podršku u zajedništvu i ljubavi svojih najbližih. Armin će zauvijek ostati u našim sjećanjima kao dragocjeni dio njihovog života. Neka njegova duša pronađe mir, a njegova obitelj pronađe utjehu i snagu da prebrodi ovo neizmjerno teško razdoblje.