Početna Rijaliti “TAMAN MI ZVEZDAN DOŠAO ISPRED VRATA” – Ana Ćurčić podijelila snimak šta...

“TAMAN MI ZVEZDAN DOŠAO ISPRED VRATA” – Ana Ćurčić podijelila snimak šta joj sve rekao: “Njega se ne plašim “

Nakon završetka rijalitija Zadruga 6, neki zadrugari se aktivno oglašavaju na društvenim mrežama kako bi podijelili svoje utiske i mišljenja s fanovima. Jedan od njih je Nenad Lazić Neca, koji je stekao popularnost zahvaljujući platformi TikTok. On je ostao vjeran ovoj društvenoj mreži i putem uživo uključenja odlučio popričati sa svojim pratiocima.

Tijekom svog uključenja, Neca je otvoreno progovorio o Zvezdanu Slavniću, jednom od učesnika Zadruge, kojeg je opisao kao nasilnika. Njegova hrabra izjava privukla je pažnju Ane Ćurčić, također učesnice rijalitija, koja je snimak podijelila na svom Instagram profilu uz komentar: “Naš glas naroda jedini je bio muškarac u Zadruzi.”

Neca je odlučno stajao iza svojih tvrdnji o Zvezdanu, ne odstupajući ni milimetar u odnosu na ono što je iznosio o njemu tijekom trajanja rijalitija. U videu koji je podijeljen, možemo vidjeti kako Neca oštro kritizira Zvezdana i njegovu partnericu Anđelu.

Ova izjava izazvala je mnogo reakcija i rasprava među fanovima i pratiteljima rijalitija.

Nastavlja se diskusija o ponašanju i postupcima učesnika Zadruge, a Nenad Lazić Neca hrabro je iznio svoje mišljenje i stavove, ostajući vjeran svojim uvjerenjima. Ostaje vidjeti kako će se situacija dalje razvijati i kako će se ostali učesnici rijalitija oglašavati te na koji način će se nositi s kontroverzama i kritikama.

Ana Ćurčić se očigledno slaže sa tim jer je podijelila na svom Instagramu, šta je Neca rekao.

POVEZAN VIDEO: