Početna Rijaliti Što zacrta to i ostvari: Maja Marinković ponovo osvojila srce zadrugara –...

Što zacrta to i ostvari: Maja Marinković ponovo osvojila srce zadrugara – Pao i poljubac (Video)

Upravo se održava svadba Ajle Mehanović, poznate estradne menadžerice, na kojoj se okupio veliki broj poznatih ličnosti. Među njima su se našli i bivši rijaliti učesnici Maja Marinković i Bilal Brajlović, koji su tokom svog boravka u Zadruzi bili u ljubavnoj vezi. Čak im je Veliki šef organizirao lažno vjenčanje, ali sada se čini da su stvari postale stvarne.

Prema informacijama koje smo dobili iz objava na Instagramu, mlada je pozvala Maju na vjenčanje, kao iznenađenje za Bilala, koji još uvijek nije prebolio njihov raskid. Uzbuđenje je bilo u zraku kada su se ponovno sreli. U njihovom društvu je bio i Majin otac Taki, koji se izuzetno zagotivio Bilala. Na posljednjem storiju koji su objavili, vidimo kako su Maja i Bilal ne samo razmijenili poljubac, već su i obnovili svoju romansu.

Ova neočekivana situacija iznenadila je mnoge, ali izgleda da su se njihova osjećanja ponovno probudila. Svadba Ajle Mehanović postala je mjesto njihovog ponovnog susreta, a njihovi pratioci rijalitija ne mogu dočekati da saznaju kako će se dalje razvijati njihova veza.

Dok se veselje i slavlje nastavlja na svadbi, ostaje nam da pratimo daljnje događaje i vidimo hoće li Maja i Bilal uspjeti izgraditi snažniju i trajniju vezu, ili je ovo samo trenutak u kojem su se emocije privremeno probudile. Jedno je sigurno, njihova prisutnost na svadbi Ajle Mehanović dodatno je podigla interesovanje i uzbuđenje među prisutnim gostima.

POVEZAN VIDEO: