Početna Rijaliti Velika nepravda mi je učinjena: Anđela Đuričić prvi put o učešću u...

Velika nepravda mi je učinjena: Anđela Đuričić prvi put o učešću u Zadruzi, pa otkrila ko je njen favorit!

Zadrugarka Anđela Đuričić otputovala je u Herceg Novi kod svojih roditelja, a ubrzo nakon toga se oglasila i otkrila kako je izgledao susret sa roditeljima.

Nju je iz Beograda ispratio Zvezdan Slavnić, a po dolasku u Herceg Novi ju je dočekao brat, kao i voditelj Milan Milošević, a svi su čekali reakciju njene porodice.

Diskvalifikovana učesnica rijalitija rekla je da je pričala sa roditeljima.

– Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano. Evo vidite kako izgleda moja kuća o kojoj se pisalo – rekla je Anđela za “Hype TV BiH”.

Sada se ponovo oglasila i prvi put komentarisala Zadrugu i svoje učešće.

– Mislim da je velika nepravda učinjena meni, ali nema veze, neću se osvrtati na to. U suštini, znate šta sam prošla untura, koju torturu psihičku. Ali krećem i nastavljam dalje. Ima mnogo lijepih komentara i vidim da me jako volite, što je najbitnije – rekla je ona za pomenuti medij i dodala da u planu ima da postane voditeljka.

– Voljela bih da se ostvarim u poslu voditeljke i možda će se tako nešto i dešavati.

Anđela je otkrila i ko je njen favorit u Zadruzi.

– Voljela bih da glasate za Aleks. Ona je moj favorit – ispričala je ona.

Poslije nje, u program se uključio i Zvezdan i ponovio slično što i njegova djevojka.

– Živ sam i zdrav sam. Mislim da sam tamo dosta nepravde pretrpio. Bitno je da sam okej. Znam šta se dešava oko mene. Idemo dalje, okrećem novi list, radimo nešto pametno. Nadam se da me uskoro vidite na televiziji ponovo – rekao je Zvezdan.

ekskluziva.ba