Početna Vijesti Ovo je jedan od dječaka koji se utopio na Adi! Prodavačica otkrila...

Ovo je jedan od dječaka koji se utopio na Adi! Prodavačica otkrila stravične detalje tragedije na jezeru: Krici su bili jezivi

Užasna tragedija na Adi Ciganliji dogodila se jučer uveče kada su se na jezeru utopila dvojica tinejdžera (16). Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su njihova tijela iz jezera jučer oko 20 sati.

Utopili su se učenik Srednje saobraćajne škole u Zemunu i učenik Srednja tehnička škola ” Lola” u Železniku, takođe šesnaestogodišnjak.

Na društvenim mrežama drugovi se opraštaju od dječaka koji se utopio i koji je bio učenik Srednja tehnička škola ” Lola” u Železniku.

“Počivaj u miru brate” stoji poruka uz fotografiju nastradalog tinejdžera.

Žena koja radi kao prodavac na Adi Ciganliji, a koja je bila očevidac tragedije rekla je za Kurir da je bilo jezivo i da su krici djece bilo strašni.

Uspaničila sam se i vidjela da stiže policije, nekoliko djevojčica se sjatilo kod mene, nisu mogle da gledaju to, iako sam ja par stotina metara odatle – kaže prodavačica i dodaje:

– Kad su izvukli tu djecu krici su bili jezivi, ja sam se samo okrenula i otišla kad sam vidjela roditelje. To nisam mogla da gledam. Jedna djevojčica mi je ispričala da je drug ušao u vodu normalno, otplivao, zaronio i više nije izašao – priča žena očevidac tragedije.

Izvor: Kurir