Početna Rijaliti MAJA NASLIJEDILA OD DEDE 1.200.000 €! Marinkovićka ne sluti kakva je bijesna...

MAJA NASLIJEDILA OD DEDE 1.200.000 €! Marinkovićka ne sluti kakva je bijesna mašina čeka večeras, a evo šta je sve dobila! (FOTO)

Maja Marinković prava je bogatašica. Osim što je u ovoj sezoni “Zadruge” zaradila 122.000 evra, nju čeka pravo iznenađenje po večerašnjem izlasku iz rijalitija.

Njen otac Radomir Taki Marinković se nada ćerkinoj pobedi, što bi joj donelo još 70.000 evra, ali i ako ne izađe poslednja iz bele kuće, on je zadovoljan njenim učešćem.

A tata se potrudio da iznenadi svoju mezimici kojoj je kupio skupoceni automobil. Maju će večeras sačekati beli BMW, ali i plac u Braće Jerković.

– Maja je od pokojnog dede nasledila plac od 90 ari u naselju Braće Jerković. Njegova trenutna vrednost je, kako su mi rekli, 1.200.000 evra – kaže Taki. Maja je takođe od deke, koji je nedavno preminuo, zbog čije sahrane je ona na kratko izašla iz rijalitija, nasledila i imanje sa kućom na Avali. Maja je, inače tamo i odrasla.

– Ostalo joj je i od pokojne bake, moje majke. Ima tu još nekretnina i šuma. Maja ne mora da brine. Ja sam se razboleo, imam visoku temperaturu, a od jutro pijem vitamine kako bih se oporavio za večerašnje finale. Maja je prva ušla u “Zadrugu”, pa očekujem da poslednja izađe – poručuje Majin otac Taki.

Kurir.rs