Početna Rijaliti ANĐELA NAPUSTILA ZVEZDANA – potvrdila da je otišla iz Mokinog stana i...

ANĐELA NAPUSTILA ZVEZDANA – potvrdila da je otišla iz Mokinog stana i da se vratila u Crnu Goru

Ovo su svi čekali da vide!

Još od kada je diskvalifikovana iz “Zadruge 6” svi se pitaju samo jedno, kako će proteći susret između Anđele Đuričić i njenih roditelja.

Svi dobro znaju da porodica iz Đenovića nije blagonaklono gledala na vezu njihove mezimice sa dosta starijim Zvezdanom Slavnićem. Oni su se čitavog rijalitija držali van medijske buke i nisu želeli da daju izjave za medije. Sa crnogorskog primorja stizale su kontradiktorne vesti kako se Đuričićevi nose sa Anđelinim kontroverznim odlukama.

Nakon izlaska Anđela nije želela preterano da govori na ovu temu. Tvrdila je da se čula sa njima i priznala da postoji doza neslaganja između njih. Ipak, ostala je pri stavu da su medijski natpisi preuveličani i da će ona brzo uspeti da izgladi nesuglasice.

Mnogima je bilo čudno zašto Anđela nije otišla odmah nakon diskvalifikcije da vidi svoje roditelje, s obzirom da ih nije videla još od septembra prošle godine.

Danas jeAnđela odlučila da konačno otputuje za Đenoviće, te je okačila na svom Instagram nalogu nekoliko slika iz aviona sa pogledom na obalu Jadranskog mora.

Na taj sudbonosni povratak je po svemu sudeći otišla sama, a Zvezdana je ostavila u Beogradu da je sačeka dok ona porazgovara sa njima.

Kako će proteći susret sa roditeljima ostaje nam da vidimo.

SD.RS