Početna Showbiz Prvo oglašavanje Darka Lazića nakon skandaloznog snimka sa nastupa: Hoće da mi...

Prvo oglašavanje Darka Lazića nakon skandaloznog snimka sa nastupa: Hoće da mi skinu glavu, namjerno me sabotiraju!

Na društvenim mrežama nedavno je osvanuo snimak s nastupa Darka Lazića u Hanoveru, gdje se vidi da samo otvara usta, pjevajući hitove legendarnog Sinana Sakića. Tim povodom se oglasio Darko Lazić, te je otkrio da neko namjerno hoće da ga sabotira i da neprestano plasira montirane klipove u javnost.

– Svaki snimak koji su mi poslali s društvenih mreža je namjenski napravljen. U pitanju su neki ljudi koji mi ne žele dobro i koji sve sabotiraju. Kako vam nije čudno što se sve pojavilo dva dana pred promociju mog novog albuma? Neko hoće da mi skine glavu, neko se sveti, a otkriću i zbog čega – priča pjevač i dodaje da je siguran da dva-tri snimka neće da mu upropaste sav trud koji je uložio u dosadašnju karijeru:

– Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pjevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pjesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smješta, pa ću prvo vas da obavijestim!


.

ekskluziva.ba