Početna Showbiz Istinska inspiracija Sara Bero progovorila o prvom mužu, a onda priznala da...

Istinska inspiracija Sara Bero progovorila o prvom mužu, a onda priznala da je ponovo zaljubljena, ali ovog puta u Sarajliju: To je ekskluziva (Video)

Sara Bero, mlada majka blizankinja s Daunovim sindromom iz Podgorice, postala je istinska inspiracija za sve ljude koji se suočavaju s izazovima u odgoju djece s poteškoćama u razvoju. Nedavno smo imali priliku da s njom obavimo intervju dok je bila u posjeti Sarajevu, gdje je iskoristila priliku da podijeli svoju priču i iskustva s nama.

Sara je mnogo više od same influencerke – ona je predsjednica prvog Udruženja za djecu i mlade s Daunovim sindromom u regionu, vlasnica je marketinške agencije, ali njena najvažnija uloga i njen najvažniji posao je onaj majčinski. Njena posvećenost ovom uzvišenom cilju dolazi iz vlastitog iskustva kao majke. Kroz svoj rad kao influencerka, Sara je uspjela podići svijest o poteškoćama s kojima se suočavaju djeca s Daunovim sindromom i njihove obitelji te pružiti podršku onima koji prolaze kroz slične situacije.

Sara je prva žena u regionu koja je otvoreno govorila o djeci s poteškoćama u razvoju. Svojim hrabrim korakom, ona je otvorila vrata razumijevanju i prihvaćanju ove teme u društvu. Njena posvećenost nije samo riječi – ona svakodnevno radi naporno kako bi omogućila bolje uvjete za djecu s Daunovim sindromom i njihove obitelji. Sara je posvetila svoj život Ilmi i Ildi, svojim predivnim blizankama. Njihova sreća, zdravlje i napredak postali su njena svakodnevna misija. Iako su postojale poteškoće i izazovi, Sara nikada nije odustala. Ona je uvijek pružala podršku i ljubav svojim djevojčicama, kao i svim drugim roditeljima i djeci koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Ipak, iza uspjeha i posvećenosti Sarinom radu, skriva se duboka i emotivna priča. Prvi put je javno progovorila o svom prvom mužu, s kojim je dobila predivne blizankinje Ilmu i Ildu. Nakon priče o ocu svojih starijih kćerki, ova atraktivna Crnogorka priznala nam je da je ponovo sretna i zaljubljena i to ovog puta u Sarajliju. Ko je u pitanju vidjet ćete ispod u videu.

Sara Bero je primjer snage, hrabrosti i ljubavi. Ispod pogledajte intervju poslije kojeg nećete gledati isto na život: