Početna Rijaliti Otkriveno šta će biti nakon ukidanja Zadruge: Milica Mitrović saopštila plan, tiče...

Otkriveno šta će biti nakon ukidanja Zadruge: Milica Mitrović saopštila plan, tiče se zadrugara

Finale “Zadruge 6” zakazano je za četvrtak 8. juni, kada će publika svojim glasovima izabrati pobjednika. Favoriti se već ističu, ali još uvijek nije poznato ko će ući u najuži krug finalista.

Podsjetimo, ova sezona popularnog rijalitija završiće se ranije nego inače, zbog trenutne situacije koja je zadesila našu zemlju.

Nakon masakra u školi, kada je ubijeno devetoro djece i domar, a potom još jednog kod Mladenovca, kada je stradalo još osam ljudi, vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, donio je odluku, na preporuku predsjednika države, Aleksandra Vučića, da ukine ovakvu vrstu programa.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Željko Mitrović na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Mnogi se pitaju šta će biti po završetku “Zadruge”, a Velika šefica i Željkova supruga, Milica Mitrović, dala je odgovor na svom Instagram profilu.

Fanovi rijalitija su joj u komentarima ispod objave koja se tiče finala “Zadruge” pisali da žele da se nastave emisije “Narod pita”, koje su bile i prethodnih pet sezona, a Mitrovićka je potvrdila:

– Biće – kratko je napisala Milica i time otkrila šta će se emitovati po završetku “Zadruge 6”.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Telegraf.rs