Početna Showbiz “Njeno ubistvo naručio je sin moje sestre” Džej se nikada nije oporavio...

“Njeno ubistvo naručio je sin moje sestre” Džej se nikada nije oporavio od jezive porodične tragedije, evo kako se sve dogodilo (FOTO)

Popularni pjevač Džej Ramadanovski napustio je ovaj svijet prije tri godine, a malo je poznato da je njegov život obilježila velika tragedija od koje se nikada nije oporavio.

Naime, njegova sestra je 2003. godine ubijena u Crnoj Gori, a još veći šok je uslijedio kada se saznalo da je ubistvo naručio sin njihove sestre.

Bol zbog gubitka sestre, ali i činjenice da je sestrić glavni krivac, Džeja je potpuno slomilo i nikada se od tog bola nije oporavio.

– Ne zna se šta je bilo strašnije, bol zbog gubitka sestre, način na koji je umrla ili saznanje da je njihov najrođeniji to učinio. Od tog šoka Džej se nikada nije oporavio. Godinama ga je slika Šeherezadinog tijela proganjala. Mučio je sebe pitanjima kako je njegov sestrić mogao to da uradi, da gleda, da ćuti… Džej koji se kao domsko dijete na ulici svega nagledao, on koji je pjesmom svima ulazio u dušu i činio je većom, boljom, nežijom, dušu svog najrođenijeg nije mogao da dotakne i shvati. Džej je identifikovao masakrirano i već raspadnuto tijelo sestre, poznao je po zlatnom lančiću na desnoj nozi, ali od tada njegovo srce se razboljelo i nešto u njemu se nepovratno slomilo – ispričao je za medije Džejev rođak nakon njegove smrti.

Jednom prilikom je pjevač govorio o ovoj temi i tada istakao da je sestrić imao ovlašćenje da vodi poslove njegove ubijene sestre, kao i da je utajio oko 10.000 evra.

Mjesecima su tražili Šeherezadino tijelo, a onda su saznali i kako je izvršeno ubistvo, prenosi Nova.

– Šeherezada je moja starija sestra i nestala je kada je iz Italije, gdje je živjela, svojim kolima krenula u Beograd. Mjesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gdje je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaviještenja koja bi razriješila misteriju nije bilo… Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio riješio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umjesto da je bezbjedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili – ispričao je svojevremeno Džej.

POVEZAN VIDEO:

srpskainfo.rs