Početna Rijaliti Ko sam ja da ti sudim? Stefan Karić tek izašao iz pritvora...

Ko sam ja da ti sudim? Stefan Karić tek izašao iz pritvora jer je prebio Šaviju, a snimak iz bijesnih kola krije ružnu simboliku!

Stefanu Kariću, nakon što je optužen da je brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju, određen je pritvor od 30 dana, koji je odležao u Sremskoj Mitrovici, a nedavno je izašao na slobodu i pravo otišao kod svog oca Osmana Karića, u vilu na Zvezdari.

Stefank Karić se sada usnimio se iz svog bijesnog “poršea”, kako se sam vozi kroz grad, međutim, ono što je svima “zaparalo” uši jeste pjesma koju je bila puštena na radiju.

Naime, Stefan je tokom vožnje slušao pjesmu “Ko sam ja da ti sudim” u izvođenju Olivera Dragojevića, a stihovi ove balade posebno su privukle pažnju.

“Jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se, a konac ove naše ljubavi prvi sam odmotao ja… I ko sam ja da ti sudim”, glase riječi koje su mogle da se čuju u spornoj objavi, a svi se pitaju šta Karić želi da poruči.

Podsjetimo, Karić je zbog Natašinih optužbi da ju je pretukao i tom prilikom polomio jagodičnu kost, koja joj je u potpunosti izdeformirsala lice i ugrozila oko, bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici. On je prije dva dana izašao iz pritvora i to prije isteka roka od 30 dana, a onda se besramno prao i branio tvrdeći da su jedno drugom udarili po šamar i da on ne zna kako je zadobila povrede koje ima.

ekskluziva.ba