Početna Rijaliti NAKON BRUTALNOG NAPADA ANĐELE NA MAJU ISPLIVALE FOTKE STARLETINOG LICA: Sva je...

NAKON BRUTALNOG NAPADA ANĐELE NA MAJU ISPLIVALE FOTKE STARLETINOG LICA: Sva je u modricama koje pokušava da sakrije naočarima

Anđela Đuričič brutalno je napala Maju Marinković, zbog čega je odmah sankcionisana zajedno sa svojim partnerom Zvezdanom Slavnićem a oni su nakon diskfalifikacije otišli kod Slavnićevog oca Moku Slavnića.

Majin otac, Taki Marinković oglasio se nakon napada i otkrio da je Majin advokat protiv Anđele podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, a onda je na društvenim mrežama osvanula i fotografija Marinkovićeve.

Na fotografiji se jasno vidi koliko je Majino lice izgrebano nakon napada i da ne skida naočare, a ispod ove objave nizali su se i komentari fanova.

“Strašno”, “Nasilnica, užasna je”, “Sram je bilo”, “Majo, tuži je” bili su samo neki od komentara frapiranih korisnika društvene mreže Instagram.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se nakon diskvalifikacije uputili u stan kod Moke Slavnića.

Moku smo uhvatili u trenutku kada je izlazio do prodavnice da im kupi nešto da jedu, a tada je progovorio o sinu i snajki koji su zbog nasilničkog ponašanja napustili rijaliti program “Zadruga 6”.

Kurir.rs/ Blic