Početna Showbiz DARKO LAZIĆ PONOVO U BOLNICI: Pjevač u zavojima, žena sve vrijeme uz...

DARKO LAZIĆ PONOVO U BOLNICI: Pjevač u zavojima, žena sve vrijeme uz njega, objavila fotografije, a u posjeti mu stigao i sin! (FOTO)

Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama.

Kako je operacija uspešno prošla i Darko naglo smršao, kod njega se pojavio novi problem. Pevaču je ostao višak kože u predelu stomaka, što je njemu izuzetno smetalo, zbog čega se podvrgao hirurškoj korekciji uklanjanja tog viška.

Sam zahvat je prošao bez problema, a komplikacije su nastale kasnije. Njemu se rana zagnojila zbog čega je morao ponovo da se vrati u bolnicu i podvrgne još jednoj operaciji, kako bi mu se stanje saniralo.

Pored porodice, uz pevača je sve vreme bila i njegova supruga Katarina, sa kojom se venčao daleko od očiju javnost.

Katarina je sada, na svom Instagram profilu, preko opcije stori, objavila niz fotografija pevača, kako iz bolnice, tako i nakon njegovog izlaska.

Pored fotografije na kojoj Darko leži u bolničkom krevetu, ona je objavila i fotografiju na kojoj se vidi koliku je pevač ranu imao na stomaku nakon hirurške intervencije.

Od niza fotografija, najemotivnija je bila ona na kojoj se nalazi Darkov sin kog je dobio sa Marinom Gagić, mali Lav. Pevačev naslednik je bio u bolnici u poseti ocu, a Katarina je zabeležila taj momenat.

Kurir.rs