Početna Zanimljivosti Bila je najbogatija Srpkinja i rugala se onima koji kuhaju: Otac joj...

Bila je najbogatija Srpkinja i rugala se onima koji kuhaju: Otac joj ostavio pravo bogatstvo a onda je izgubila novac!

Vukica Vučurević je kćerka pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića. Od oca je naslijedila svojevremno fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske, te je tako postala jedna od najbogatijih Srpkinja. Posebno je privukla pažnju javnosti kada je pustila u svoj dom kamere jedne hrvatske televizije.

Srpska Šeroun Stoun, kako su je prozvali mediji zbog veoma lijepog izgleda, tada je otkrila da je njenu velelepnu vilu projektovao svjetski poznati arhitekta, a njena želja je bila da odiše glamurom, te je pokazala u kakvoj raskošnoj kući na Dedinju uživa.

– Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća – rekla je Vukica.

Međutim, u međuvremenu se Vukičina vila pojavila u oglasima gdje se iznajmljuje za 1.000 eura po danu. Osim toga, primijeti se da je broj vlasnika i njegovo ime drugačije, te se spekuliše da je prodala njen luksuzni dom. Takođe, enterijer je u potpunosti promijenjen, te je sada kuća gotovo neprepoznatljiva.

Ona je u intervjuima tvrdila da je od majke naslijedila ljepotu, a od oca novac. Kada je riječ o muškarcima, uvijek je govorila da “vrijede onoliko koliko novca imaju”. Luksuzna putovanja joj nisu strana, ekskluzivni nakit, skupocjena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje Vukičin život.

– Ja bez 30.000 eura ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio “gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti”. Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza – rekla je jednom prilikom u emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocjenu bundu od činčile.

Pohvalila sa da je od oca, kada je postala punoljetna, dobila gliser.

– Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvijek vozim najnoviji model “Mercedesa”. Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu – istakla je.

Naglaša da joj je svaki dan drugačiji, te da kao “odabrana klijentela” ima dosta privilegija.

– Često putujem. Svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vrijeme volim da iskoristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi “Dior”, “Guči”… Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju – izjavila je jednom prilikom najbogatija Srpkinja, a onda se osvrnula na kuhanje i kućne poslove.

Uopšte ne voli da kuha, niti je zanimaju kućni poslovi.

– Ne volim da kuham i imala sam sreću što nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuhao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuhaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam voljela da kuham. Neke žene su prinuđene i ja to razumijem, ali ja ne – zaključila je Vukica.

Prije tri godine preminuo joj je otac Mirko, koji je bio vrlo bogat čovjek i u Banatskom dvoru, gdje je i rođen, izgradio crkvu, školu, puteve itd. A nekoliko mjeseci prije toga je izgubila i majku. Vukica iz sebe nema nasljednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

– Moj otac nije bio bolestan. Bio je vitalan i aktivan. Ne znam zašto pišu “preminuo poslije teške bolesti”. Precijenio je svoje mogućnosti, bio je u Ženevi zatim pet dana na moru. Za taj 12. avgust planirao je opet neki put. Bio je to najvjerovatnije srčani udar. Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osjećao, da su zvali hitnu pomoć koja nikada nije došla. Mene nije htio da zove. Bio je okružen lošim ljudima – napisala je jednom prilikom Vukica na svom Fejsbuk profilu.

ekskluziva.ba