Početna Vijesti Ronaldova prva: Htjela ga je kad bio pun bubuljica i imao krive...

Ronaldova prva: Htjela ga je kad bio pun bubuljica i imao krive zube, danas je ne bi ni pogledao

Imala je 16 godina kada je Ronaldo s njom izgubio nevinost. Danas dvije decenije kasnije najpopularniji fudbaler svijeta je se vjerovatno i ne sjeća, a teško da bi je i pogledao kada bi je sreo.

Cristiano Ronaldo je već dugi niz godina u vezi sa Georgionom Rodriguez, a prije Španjolke promijenio je veliki broj djevojki. Teško je nabrojati cijelu listu slavnih i zgodnih dama s kojim je Portugalac dijelio svoju intimu.

S ozbirom na slavu i popularnost Ronaldo je automatski mamac za žene, ali niti jedna nije uspjela da ga ukroti kao Georgina s kojom je dobio i djecu.

Otkako se pojavio na velikoj sceni Ronaldo je doživio značajnu transformaciju, prije svega u fizičkom izgledu, ali i što se tiče ljepote.

Svoju karijeru Ronaldo je počeo u Sportingu iz Lisabona, tada je za saigrača imao daleko iskusnijeg Marija Jardela, nekadašnjeg najboljeg strijelac Evrope i osvajača Zlatne kopačke.

Ronaldo nije bio tada ni f od frajera kao što je to danas. Lice mu je bilo puno bubuljica, a zubi krivi. Dok se mučio i sa neimaštinom zbog siromaštva njegove porodice i očevih problema sa alkoholom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordana Jardel (@jordanajardel)

Međutim jedna djevojka ga je htjela takvog kakav jeste. Riječ je o Jordani Jardel s kojom je Ronaldo izgubio nevinost kada je ona imala 16 godina.

Jordana je sestra spomenutog Jardela i navodno je jedina koju je Ronaldova majka Dolores prihvatila za potencijalnu snahu. Međutim, njen sin je razmišljao drugačije…

Nakon što je prešao u Manchester United, Ronaldo je brzo i završio sa Jordan, nastavio je trku za slavom i bogatstvom, bio je sa nekim od najtraktivnijih žena svijeta, a mnogi su složni da danas uopšte ne bi ni pogledao svoju prvu djevojku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordana Jardel (@jordanajardel)

Počeo je da budući najbolji fudbaler svijeta mijenja djevojke te završava na naslovnicima tabloida, a skromna Jordan se povukla te nikada nije bila u centru medijske pažnje. Živjela je daleko od očiju javnosti. Tiho, ali sretno.

Inače, Jordan već neko vrijeme živi u Švicarskoj gdje se udala i dobila kćerkicu. Aktivna je na društvenim mrežama, posebno Instagramu gdje objavljuje fotografije iz svog dnevnog života.

Ne libi se da pokaže svoje obline i može se reći da izgleda i više nego pristojno pošto je u četvrtoj deceniji života.

Posljednji put u medijima se pojavila početkom 2022. godine kada je njen brat Mario Jardel bio učesnik reality programa Veliki brat u Portugalu.

sportsport.ba