Početna Showbiz EVO KAKO IZGLEDA NOVI DEČKO DANIJELE DIMITROVSKE! Nakon Amidžića, njeno srce ukrao...

EVO KAKO IZGLEDA NOVI DEČKO DANIJELE DIMITROVSKE! Nakon Amidžića, njeno srce ukrao je zgodni sportista (FOTO)

Danijela Dimitrovska je u vezi sa bivšim fudbalerom koji se zove Jevrem.

Njih dvoje se po pisanju magazina Story više ne kriju, a fotografija sa njegovog Instagram naloga dovoljno govori u prilog tome koliko je zgodan!

Očigledno je da su njih dvoje kliknuli na prvu, s obzirom na to da je Danijela jedna od najlepših žena iz domaćeg javnog života, te da je jedan naših najpoznatijih top modela u svetu. A kako kaže naš narod – sličan se sličnom raduje, pa su tako i njih dvoje kliknuli i nema sumnje da su jedan od najlepših parova sa naše javne scene.

Podsetimo, Danijela i Ognjen stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina, a ona je jednom prilikom istakla da je razvod “smrt” bez umiranja. Takođe, otkrila je i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

– Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće – rekla je Danijela za “Blic”, a onda otkrila da joj je sestra velika podrška, ali da su njih dve jako različite.

Kurir.rs/ Alo