Početna Izdvajamo Bivša misica slavi prvu deceniju uspješnog rada respektabilnog Beauty salona “Moć dodira”:...

Bivša misica slavi prvu deceniju uspješnog rada respektabilnog Beauty salona “Moć dodira”: I danas ima ljepotu na kojoj bi joj pozavidjele mnoge tinejdžerke

Nekadašnje prve pratilje na Izboru za Miss Planete Zemlje BiH Minele Čorbo mnogi se sjećaju kao jedne od najljepših manekenki koje su se ikad pojavile na izborima ljepote u Bosni i Hercegovini. Iako se kratko zadržala u manekenskim vodama, ostavila je traga u tom svijetu. Danas ima 40 godina, dva sina i – ljepotu na kojoj bi joj pozavidjele mnoge tinejdžerke.

Nakon što je ostvarila uspjeh na pomenutom izboru ljepote, ona se udala i rodila dva sina – Rejjana i Džana. Stariji sin je, ponosno nam ističe, mladi reprezentativac u fudbalu koji već ima ponude evropskih klubova.

Pored majčinstva, Minela se educirala i ostvarila zavidnu karijeru na kozmetičkom polju. Naime, ona iza sebe ima cijelu deceniju uspješne karijere u beauty svijetu, gdje ovih dana slavi svoju prvu dekadu uspjeha. Ona je, prije punih 10 godina otvorila vrata svog prvog Beauty salona “Moć dodira” gdje je usrećila mnogo pripadnica ljepšeg spola.

Lijepa Minela se educirala u Francuskoj, Grčkoj i Srbiji gdje je stekla razne certifikate za obavljanje djelatnosti za maderoterapiju, trepavice naprednom tehnikom, teorijski i praktični trening za limfnu drenažu i presoterapiju, hydrafacial tretman, ultrasound lifting, byoteanstart up technical trening, mikropigmentaciju itd.

Respektabilan imidž

Njegovane klijentice koje joj se vraćaju radi intenzivne njege lica i tijela učinile su da izgradi respektabilan imidž i opravda ukazano povjerenje. Svoju strast prema poslu i ljubav otkrila je kao kozmetičarka koja je ostvarila svoj san otvorivši kozmetički salon u kojem je uspjela stvoriti malu oazu ljepote. U svom radu se ističe zadovoljstvom klijenata, a ne kvantitetom. Ne zanosi se brzom zaradom. Osmijeh i zadovoljstvo klijentica joj je svakidašnja motivacija koju proživljava. Posao i rad je pokreću pa ima u planu uskoro i da otvori još jedan salon sa dodatnim sadržajima.

U salonu “Moć dodira” nude mnogobrojne tretmane za oblikovanje i zatezanje tijela, njegu, čišćenje i podmlađivanje lica i vrata, brazilsko tetoviranje strija, lasersko uklanjanje trajne šminke, tetovaža i hipterpigmentacije.

Od frizerske usluga izdvajaju; bojanje, highlighting, ravnanje kose, razne frizure i stiliziranje i njegu kose.

U salonu nam pričaju da su postali prepoznatljivi i po akcijskim ponudama od kojih je trenutno izdvajaju kriolipolizuHI-FU tretman. Ispod pogledajte njihove ostale akcijske cijene, a možete ih pratiti i na Instagram profilu: Moć dodira

Salon “Moć dodira” se nalazi na adresi Antuna Branka Šimića br. 6 (iza malog Bosmala).

Radno vrijeme je od 10h-20h od ponedjeljka do petka, a subotom od 09h-17h dok nedjeljom i praznicima ne rade.