Početna Izdvajamo Sarajevo dobija novi luksuzni stambeno-poslovni objekat: IP CONCEPT gradi da traje

Sarajevo dobija novi luksuzni stambeno-poslovni objekat: IP CONCEPT gradi da traje

Kontakt: 061 132 717
STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT: IP CONCEPT
– Objekat je uz glavnu saobraćajnicu;
– Centar grada 7km;
– Aerodrom 2.7km;
– Centar Ilidže 1.8km;
– Obrazovne ustanove u blizini

Objekat IP CONCEPT sa svojom atraktivnom lokacijom, predstavlja u cijelosti novi arhitektonski doživljaj, koji se sastoji od 5 etaža, pri čemu su sve etaže povezane prostranim liftom.

Od prvog do četvrtog sprata u ponudi imaju na svakom spratu po 5 stanova, što kupcima osigurava intimniji prostor stanovanja, što su investitori i htjeli da postignu.

IP CONCEPT je izgrađen tako da posjeduje visoko-kvalitetne materijale u izgradnji objekta, koji ima za cilj postići da postane mjesto modernog, funkcionalnog, efikasnog i estetski privlačnog ambijenta, koji će za svoje buduće kupce osigurati mir, sigurnost i privatnost. Površine stanova su u rasponu 30m2 do 150m2.

Interesovanje za stanove  je veliko, između ostalog i zbog funkcionalnosti stanova, modernog dizajna, ugodnog pogleda na Stupsku petlju.

IP CONCEPT zgrada je kompletno osunčana, otvorenog je pogleda bez mogućnosti gradnje ispred nje i iza nje, a na slici ispod možete vidjeti impozantan pogled iz ove zgrade.

Komfor, sigurnost i atraktivnost lokacije koju nude njihovi stanovi, predstavlja pravi izbor za kupce. Iz IP CONCEPT-a ističu da su pažljivo analizirali svaki detalj, vodeći se isključivo potrebama kupaca i lakoći življenja, uz što manje stresa u gradskom okruženju.

Nema sumnje da će se IP CONCEPT završetkom izgradnje ove stambene zgrade profilirati u kompaniju, koja osluškujući potrebe kupaca, uspješno realizira ovaj veliki infrastrukturni poduhvat, kojim ovaj dio grada počinje živjeti u potpuno novom ruhu.

“Maksimalno se radilo i posvećivalo vrijeme za kvalitet luksuzne gradnje, privatnosti i udobnosti života. Maksimalna je iskoristivost prostora, komfort kao i privatnost” poručuju samouvjereno iz IP CONCEPT-a.

Objekat se nalazi na izvanrednoj lokaciji, na samoj stupsko petlji, a u neposrednoj blizini su svi ostali objekti neophodni za život:
Market KONZUM 20 metara udaljen.
Market BEST 50 metara udaljen.
BH POŠTA / WESTER UNION 60 metara,
Vjerski objekat 150 metara udaljen.
Dvije Apoteke 60 metara udaljene.
Ambulanta Stup 10 metara.
Poliklinika “SRCE SARAJEVA” 30 metara.
Poliklinika “Al-Tawil” 50 metara udaljena.
Stomatološka ordinacija 30 metara.
Autobuska stanica 30 metara .
Tramvajska stanica 50 metara.
Hotel Saplast koncept 20 metara.
Frizerski saloni pedikura i Spa centar 30  metara.
Benzinska pumpa INA – 280 metara
Hotel Radon Plaza – 910 metara.
Centar grada – 6.8 km
Aerodrom      – 2.7 km
       
“IP CONCEPT” GRADI DA TRAJE
Objekat se nalazi na stupskoj petlji u ulici Nikole Šopa, a ima direktan prilaz sa glavne ceste.
U nastavku su nam izdvojili prednosti ovog objekata.
“Ustakljeni svi balkoni sa portalima aluminijumskum u atrancit boji kliznim koji imaju mogućnost otvaranje sa obje strane, i sa RAL ugradnjom, a funkcija je vodonepropusne a paropropusne. Luksuzna gradnja, extra veliki prozori, najnoviji sedmokomorni sistem sa proširenim profilom sa opcijom original ugradnje komarnika, (veličina prozora 215 cm × 200cm), prozori su sa tri stakla, stakla su clima guard u boji, sa refleksijom sa vana. Posjeduju električne vanjske roletne u atrancit boji na daljinsko upravljanje sa najvećom dostupnom brzinom. Zgrada posjetuje sigurnosne kamere, tačnije kompletna zgrada je pokrivena video nadzorom, uključujući u liftu i haustoru. Imamo extra veliki lift kapaciteta od 13 osoba i 1000 kg nosivosti, extra brzina 1.6 m/s, sa luksuzno opremljenim enterijerom (FUNDERMAX boja drveta kao i LED osvjetljenjem, displej LCD 10inch). Visina sprata NETO ce biti 2.70m, a vrata sva će biti “kraljevska” 90cm sa 240 cm. Pod je premimum hrastov parket. Grijanje je na plin, ali ima i alternativa u slučaju nestanka plina ima mogućnost da se priključi na struju. Ugrađuje se kondezancijski bojler. Korištenjem kondenzacijskog bojlera poboljšat ćete ukupnu razinu udobnosti koju isporučuje Vaš sustav grijanja i smanjiti potrošnju plina i do 40% a električnu energiju čak do 70%. Na zgradi se ugrađuju sve njemački odnosno europski brendovi,
premium klase kao sto su: BAUMIT (gipsano malterisanje, fasada), GROHE (sanitarija), AQUATHERM (vodovodne cijevi), TECE (cijevi za grijanje), VAILLANT (bojler), HAGER (struja, fina montaža), SOMFY (motori za roletne), TROCAL-KOMMERLING (stolarija), OLIMPIA SPLENDID-comfort, (klime inverter sa WIFI smart kontrolom sa daljine), YTONG blok švedski proizvod sa visoko kvalitetnom termo i zvucnom izolacijo… Da zaključim ukratko luksuz, privatnost i udobnost življena je naš prioritet u gradnji. Uz IP Concept idemo u bolje sutra”, kažu na kraju u IP CONCEPT-u.

Dođite na vrijeme do svoje nekretnine u luksuznoj zgradi na Stupskoj petlji, te time osigurajte svoju budućnost.

Senzacija.ba