Početna Zanimljivosti Jeziv snimak djevojčice koja podržava dječaka ubicu: On će izaći napolje, a...

Jeziv snimak djevojčice koja podržava dječaka ubicu: On će izaći napolje, a oni neće nikad iz sanduka!

U ranim jutarnjim časovima u srijedu se u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” dogodio krvavi pir kada je dječak, učenik sedmog razreda, izvadio pištolj i pucao u čuvara, nastavnicu historije i prisutne đake. U pucnjavi je ubijeno osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a nastavnica historije i šestoro učenika je ranjeno.

Na društvenim mrežama je sve više onih koji nažalost podržavaju čin ovog učenika, a jedan snimak je šokirao i zgrozio mnoge. Djevojka je snimala lajv na TikToku i tu govorila o masakru u osnovnoj školi koji je potresao cijelu Srbiju. Ona je izgovarala jezive riječi, a neko je uhvatio momenat kada je rekla da podržava učenika koji je počinio užas.

“On će da izađe, ali oni iz sanduka nikad neće”, izgovorila je djevojka i počela da se smije na to, a u pozadini je išla muzika. Onda je kroz podsmijeh rekla: “Jao vidi što pale svijeće, za koga bre palite svijeće”, a onda je upotrijebila pogrdan naziv za djecu koja su živote izgubila u masakru.

“Nikada neće izaći iz sanduka, za koga palite svijeće, za ku…tine”, konkretnije, izgovorila je ona i dodatno šokirala.

U komentarima na snimku koji se prenosio uživo su neki bili nijemi na ono što je djevojka izgovorila, a neki su je čak i podržavali. Snimak nećemo objaviti jer je uznemirujući.

ekskluziva.ba