Početna Rijaliti ZVEZDAN ZBOG MAJE ZAKAZAO UROLOGA! Bivšeg robijaša izvode iz “Zadruge”, Marinkovićeva preblijdila...

ZVEZDAN ZBOG MAJE ZAKAZAO UROLOGA! Bivšeg robijaša izvode iz “Zadruge”, Marinkovićeva preblijdila (VIDEO)

Kako se neprestano priča u “Zadruzi”, Maja Marinković prenela je Zvezdanu Slavniću polnu bolest, i to genitalni herpes, kako su nedavno otkrili Aleksandra Nikolić i Filip Car.

Tokom nominacija u subotu na imanju u Šimanivcima, učesnici šeste sezone “Zadruga” su komentarisali kontroverzni odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji su za vreme boravka u izolaciji uplovili u intimne odnose, te je bivši robijapš tada prevario i ostavio svoju ljubavnicu Anđelu Đuričić, zbog koje je ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić.

Naime, zadrugari nisu imali lepo mišljenje o ovom novom odnosu koji drma javnost, a jedan od njih je bio i Ivan Dragić koji je osudio Slavnića, te pomenuo i uvrede koje je Zvezdan izrekao Anđeli, kao i komentare da je loša u krevetu.

– Zvezdan je imao ovde najgore postupke u kući, prevario je svoju ženu, prevario je svoju devojku koja ga voli, ne sviđaju mi se neke njegove reakcije. Sve je radio kako on hoće, pa sada neka izdrži i ovo… Sam je kriv. Majo, ovo nije ni prvi ni poslednji put dazavršiš pored oženjenog ili zauzetog muškarca, ti to voliš. Biće i oženjenih… Maja u kući ima više momaka nego što ja imam kumova! Zvezdane, tražio si neku iskusniju, sad imaš najiskusniju u kući – istakao je Dragić, te dodao:

– Ne zaboravi da imaš zakazano kod urologa 12. maja – zakucao je Ivan Zvezdanu.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

republika.rs