Početna Vijesti KARIĆ OSUĐIVAN, NOSIO NANOGICU! Ovo krivično djelo je počinio Stefan prije 8...

KARIĆ OSUĐIVAN, NOSIO NANOGICU! Ovo krivično djelo je počinio Stefan prije 8 godina

Policija u Vojvodini intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je sada i zvanično osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije koje se dogodilo sinoć u Vrdničkoj kuli. A ono što je manje poznato je da je Karić već osuđivan pre osam godina.

Stefan Karić pre osam godina bio je osuđen na kaznu kućnog pritvora i nanogicu zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. On je pre dve godine priznao kako se dogodilo da mu policija pronađe oružje:

– Mislim da je smešno da ja govorim o svojim situacijama, pored ovih krivičnih dela. Našli su mi neko oružje u kolima, nisam imao dozvolu za nošenje, pa su me uhvatili – rekao je Stefan i nastavio:

– Hapsili su me kao da sam ubio čoveka, krenuo sam kod mog prijatelja… To je bilo pre 6 godina. Šest meseci sam dobio nanogicu.

Karić je priznao da je nakon toga odlučio da promeni život:

– Život mi se promenio posle toga, bio sam primoran da dovodim neke devojke sa javne scene, Osman je bio tu, znao je šta se dešava, pa su neke teme potegnute. Skrenuo sam sa tog lošeg puta – zaključio je tada bivši zadrugar.

Stefan je sada u novim problemima zbog optužbi starlete Nataše Šavije koja tvrdi da ju je Karić pretukao sinoć u Vrdničkoj kuli nakon čega je oko 01.40 prevežena u KC Vojvodina zbog preloma jagodične kosti.

  informer.rs