Početna Rijaliti ‘NIJE VIDJELA ONO ŠTO SAM JA!’ Anđela probudila gnjev zadrugara, u suzama...

‘NIJE VIDJELA ONO ŠTO SAM JA!’ Anđela probudila gnjev zadrugara, u suzama urlala i uvjeravala sve da joj je teže nego Ani, pa od Zvezdana dobila žestoku povratnu (VIDEO)

Haos!

Voditelja Ivana Šopić u emisiji “Pretres nedelje” podigla je Anđelu Đuričić kako bi rekla kako se oseća povodom odnosa Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

Ja sam rekla sinoć kod Marka, ja sam malo izubljena i ne znam da objasnim direktno jer pronalazim trenutno sebe,. Poreviše stvari se desilo u prošloj nedelji i sve mi je šok, čestitke, raskid, pa kad sam ušla u izolaciju. Nisam posložila kocke u glavi i ne znam kako se osećam. Trenutno sam dobro. Ja nisam i dalje svesna jer je pre sedam dana vrsto stao uz mene i da će posle 48 sati tako nešto da napravi – govorila je Anđela.

Je l’ ti teško kad ih gledaš? – pitala je Ivana Šopić.

Nije mi teško jer ih ne gledam. Ja sam najsrećnija jer je produžena izolacija. ne želim da spava u mojoj blizini, može da me ispoštuje i da se skloni sa mojih očiju. U kombinaciji si spavaj sa tom devojkom, a ne preko puta mene. to je ružno i ne želim da pored svih slobodnih kreveta da spava preko puta mene. Ja ću to normalno da podnesem, ali mislim da to nije normalno – nastavila je ona u suzama.

A bilo je normalno kad smo spavali 10 metara od Ane? Pređi tamo ako ti se ne sviđa – urlao je Zvezdan.

Ovo je u pravu što je rekao – dodao je Janjuš.

Ona nije ušla u izolaiju šta sam ja videla. Sve je Zvezdan u pravu. Nije normalno da pored pet slobodnih kreveta, hoću da mi se gubi sa očiju – plakala je Anđela.

Ja neću da spavam sa Majom jer ja volim sam da spavam – dodao je Slavnić.

Ima slobodan krevet do Maje, što taj ne izabere? Nije mji prirodno da smo nas četvoro ovde, preko glave mi je Zvezdana, Ane, Maje i mene – urlala je Anđela.

pink.rs