Početna Sport Hakimiju supruga traži polovinu bogatstva, ali neće dobiti ništa jer je svu...

Hakimiju supruga traži polovinu bogatstva, ali neće dobiti ništa jer je svu imovinu prepisao na majku

Internetom kruži informacija da je marokanski nogometaš Achraf Hakimi još puno ranije stavio svu svoju imovinu na majku Sadiju Mouthi i da s tim u vezi njegova supruga Hiba Abouk neće dobiti nikakvu odštetu za podjelu imovine nakon razvoda braka.

Nakon što je ovaj sjajni igrač PSG-a optužen za sil.vanje, njegova supruga Hiba je odmah podnijela zahtjev za razvod pod optužbama za nevjerstvo, a nakon što je to uradila, obratila se sudu sa zahtjevom da traži polovinu imovine ovog marokanskog nogometaša.

Francuski mediji pišu, no sve je to još uvijek nezvanično, ali vrlo popularno na društvenim mrežama, da je Hakimi kompletnu svoju imovinu stavio na majku Sadiju Mouth, tako da na papiru faktički nema ništa i njegova supruga neće dobiti ni dio bogatstva koji je zaradio, a koje je procijenjeno na 70 miliona eura.

Ipak, dokumenti su navodno pokazali da sva imovina pripada Hakimijevoj majci, a na njemu.

Hakimi ima mjesečnu platu u iznosu od milion eura, a sa suprugom Hibom se počeo zabavljati kada je imao 19 godina. Ona je u tom trenutku imala 31 godinu. Defanzivac PSG-a je optužen da je sil.vao ženu koju je pozvao u svoj dom, kada su supruga Hiba i porodica bili u Dubaiju, što je on demantovao.

Marokanski nogometaš Achraf Hakimi prije dvije godine je prešao iz Intera u PSG za 71 milion eura. U braku sa španskom glumicom libijskog porijekla ima dva sina i važi za veoma pobožnog nogometaša.

Izvor: Klix