Početna Vijesti Slađana Petrušić se javila i priznala da je izmislila vlastitu smrt

Slađana Petrušić se javila i priznala da je izmislila vlastitu smrt

Slađana Petrušić Slađa je danas izmislila vlastitu smrt. Na njenom Instagramu pojavila se objava da je 40-godišnja starleta i hrvatska voditeljica preminula, a vijest su nakon toga brzo prenijeli brojni hrvatski i srbijanski portali.

https://www.youtube.com/watch?v=faeRpi1hUmI

Naime, nakon cijele polemike da je preminula i tvrdnje njene sestrične Dragane da je to laž, sada se oglasila i Slađana koja je na svom Facebooku objavila status nazvan “Posljednji ispraćaj”, a kada se klikne na link on vas vodi na popriličan kontroverzni video u kojem ona i zvanično priznaje da je lažirala vlastitu smrt.

 

Interesantno je da ona na tom videu krivi medije za plasiranje neprovjerenih informacija, a upravo je vijest o njenoj, sada već lažnoj smrti, objavljena na njenim Instagram i Facebook profilima uz navodno saopćenje njene porodice.

“S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno”, objavljeno je danas na Instagramu, a vijest o smrti Slađe Petrušić brzo su objavili mediji u Srbiji i Hrvatskoj.

Izvor: N1