Početna Rijaliti ISPLIVAO USPORENI SNIMAK BRUTALNOG UDARCA: Nakon rasprave Bilal dobio pesnicu u glavu...

ISPLIVAO USPORENI SNIMAK BRUTALNOG UDARCA: Nakon rasprave Bilal dobio pesnicu u glavu (Video)

Žestoka svađa između Filipa Cara i Bilala Brajlovića do koje je došlo tokom emisije Pretres nedelje, rezultirala je fizičkim obračunom u kojem je Bilal dobio pesnicu u glavu.

Od siline udarca Filip je oborio Brajlovića, a Miljan Vračević ga je uhvatio kako ne bi pao na pod.

U nastavku se desio apsurd jer je obezbjeđenje sve vrijeme čuvalo Bilala koji je duplo mršaviji od Cara, a kojem je još uz to povrijeđena noga. No, to nije spriječilo nasilnika iz Hrvatske da nastavi da maltretira učesnika iz Sarajeva jer je poznat po napadima na slabije od sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cofi mensgregor (@cofi.cofi.cofi)

 Tu se apsurdi nisu zaustavili jer ni u nastavku noći nije uslijedila diskvalifikacija Filipa Cara za nasilje izvršeno nad Bilalom, nego su ga zaštitili kao i do sad.

Ovo je izazvalo još veći bunt na društvenim mrežama pogotovo otkako je objavljen usporeni snimak gdje se jasno vidi da je Filip od siline udarca oborio Bilala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)

Policija još uvijek nije reagovala, a ni produkcija. Ne treba čuditi ako mu Pink i ovo nasilje oprosti, ali ne treba dozovoliti da za ovo policija ne reaguje i konačno Filipa Cara smjesti u zatvor gdje mu je odavno mjesto.

Podsjetimo, ovo je prvi slučaj da Produkcija do ove mjere štiti nekog takmičara koji je napravio ovoliko udaraca u jednoj sezoni, a da nije izbačen iz rijalitija. Filipa je, napomenimo, policija izvodila i zbog prijave Ivana Marinkovića koji ga je prijavio zbog udarca.

Ukoliko želite prijaviti Filipa Cara za nasilje nad Bilalom zovite 022436005.

Senzacija.ba