Početna Izdvajamo LUX AUTO DETAILING CENTAR POSTAO VODEĆI U AUTO DETAILINGU: Nude kvalitetnu njegu...

LUX AUTO DETAILING CENTAR POSTAO VODEĆI U AUTO DETAILINGU: Nude kvalitetnu njegu unutrašnjeg i vanjskog izgleda vašeg ljubimca na četiri točka

Iako je LUX AUTO DETAILING CENTAR osnovan prije godinu dana, na adresi Mehmeda Šakira Kurtćehajića 3A, svojim širokim spektarom usluga, najboljim svjetskim proizvodima, vrhunskom kvalitetom, te velikim brojem zadovoljnih klijenata kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz cijelog regiona, učinili su ih vodećim stručnjacima u auto detailingu u središnjem dijelu BIH.

 

Auto detailing je termin kojim se opisuje uređivanje automobila, ali na jednoj sasvim novoj razini. Ovaj proces možemo nazvati kozmetičkim uređenjem automobila, ali sa ciljem da mu se poboljša izgled kako unutrašnjeg tako i vanjskog dijela.

Ovaj centar nudi raznovrsne usluge kao što su poliranje automobila, keramička zaštita, polimerizacija farova, uklanjanje ogrebotina te dubinsko čišćenje.

Poliranje automobila pridužava vijek trajanja vozila, uklanja oštećenja i nečistoće sa laka i doprinosi atraktivnijem izgledu exterijera.

Keramička zaštita podrazumijeva proces koji uključuje detaljno pranje, dekontaminaciju laka i poliranje. Nakon ovog tretmana površine su hidrofobne (odbijaju vodu) pa se automobil manje prlja i jednostavnije pere.

Uklanjanje ogrebotina podrazumijeva popunjavanje ogrebotina i brusenje nakon sušenja gdje je nakon obavljenog posla nemoguće vidjeti mjesto gdje se nalazilo oštećenje

Polimerizacija farova je metoda kojom vaše farove dovodimo do savršenstva koristeći preparat za bezkontaktno poliranje.

Dubinsko čišćenje podrazumijeva demontažu sjedišta, detaljno usisavanje, dubinsko pranje kompletne unutrašnjosti i uklanjanje fleka.

Uz sve obavljene poslove LUX AUTO DETAILING nudi garanciju te je cilj centra da iskombinira i napravi niz različitih faktora koji će zadovoljiti i najzahtjevnije vlasnike automobila.

Broj telefona na kojem se mogu dobiti sve informacije i rezervacije termina je +387 61 020 843

– Instagram: lux_auto_detailing_sarajevo

– Facebook: Lux Auto Centar