Početna Rijaliti Viktorija Mitrović hitno hospitalizovana! Bivša zadrugarka ne osjeća noge, Osmakčića krivi za...

Viktorija Mitrović hitno hospitalizovana! Bivša zadrugarka ne osjeća noge, Osmakčića krivi za sve

Operacija Viktorije Mitrović nije nimalo naivna

Viktorija Mitrović privukla je veliku pažnju javnosti svojim učešćem u prošlogodišnjoj „Zadruzi“, gde je ispričala svoju tešku životnu priču koja je potresla čitav region.

Operacija Viktorije Mitrović bila je neizbežna

Bivša zadrugarka nedavno je imala hitnu operaciju jajnika i postoji opasnost da više neće moći da se ostvari kao majka. Viktorija ima ćerku Katarinu koja ima pet godina, a prošle godine je abortirala bebu nakon što je saznala da je trudna sa Markom Osmakčićem. Operacija Viktorije Mitrović bila je neizbežna, jer joj je otkriven tumor na jajnicima.

– Viki je operisala izrasline na oba jajnika i bila je vrlo komplikovana operacija. Morali su da je uspavaju, a zahvat je trajao oko sat vremena. Tri dana je bila u bolnici, ali sreća u nesreći je što se na vreme javila ginekologu. Moglo je da bude sve mnogo gore. Doktor je rekao Viktoriji da su te izrasline benigne, ali da nije došla na operaciju sada možda bi joj posle odstranili oba jajnika. Bila je mnogo uplašena – kaže izvor za Star i dodaje:

– Za sve krivi Marka Osmakčića, jer veruje da se razbolela zbog stresa i da joj je zato pao imunitet. Sada je kući, baka Regina vodi računa o njoj. Viktorija se plaši da više neće moći da zatrudni iako joj to lekari nisu rekli, ali ona misli da je ovom operacijom završila sa trudnoćama. Sreća da ima već ćerkicu, ali je ona volela da ima još dece. Možda greši, ali kaže da smatra da lekari nisu hteli da joj to sada saopšte jer je psihički loše, te da će joj kada se oporavi i ode na kontrolu to saopštiti – kaže izvor blizak Viktoriji koja nam je potvrdila da je u teškom stanju.

– Tačno je da sam operisala jajnike, imala sam neke izrasline, ne umem ni ja da
objasnim. Okej sam sada, ali ne osećam noge još uvek- rekla nam je Viki.

       paparazzo.rs