Početna Showbiz Ovo je prvi muž Dare Bubamare: Tajno su se vjenčali, a onda...

Ovo je prvi muž Dare Bubamare: Tajno su se vjenčali, a onda je završio u zatvoru FOTO

Dara Bubamara je pre par godina stavila tačku na brak sa biznismenom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Konstantina. Međutim, retko ko zna da se pevačica dva puta udavala i da je Milan njen drugi muž.

Prvi muž Dare Bubamare je tema o kojoj pevačica ne želi da govori

Prvi muž Dare Bubamare bio je Lazar Dugalić Laki, mladić koji je navodno više puta bio hapšen zbog sumnjivog posla sa automobilima. Nakon pet godina emotivne veze, oni su se tajno venčali, a njihov brak trajao je svega šest meseci. Razveli su se 2007. godine, a pevačica je ubrzo počela da se zabavlja sa Milanom Kesićem, za kojeg se udala 2008. godine.

Iako je uvek na pitanja o Lakiju nerado odgovarala, Dara je nakon što je prošlost ostavila iza sebe, jednom prilikom istakla kako joj je taj period života bio najteži.

– Taj period života pamtim kao najmučniji. Bilo mi je veoma teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je izuzetno teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. A mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten- rekla je Dara i dodala:

– Ipak, bila sam jača i istrajnija nego ikada. Pesme sa albuma objavljenih u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima dokazala sam da sam najjača. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te kritične dane. Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede odlazila kod Lazara u posetu – ispričala je pevačica jednom prilikom za „Kurir“.

Podsećamo, prvi muž Dare Bubamare, Laki se po žutoj štampi provlačio i 2016. godine kada ga je policija, kako se pisalo, privela zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, ali je pevačica tada prokomentarisala da je Dugalić ne interesuje.

paparazzo.rs