Početna Showbiz Sreli se otac i sin: Miroslav i Devin prvi put oči u...

Sreli se otac i sin: Miroslav i Devin prvi put oči u oči, a evo šta mu je pjevač poklonio

Sin Miroslava Ilića otvorio dušu

Miroslav Ilić trenutno je u sudskom sporu sa Mirjanom Antonović, majkom Devina Antonovića, za kog je sud utvrdio da je pevačev. Ipak, Miroslav je tužio Mirjanu zbog iznošenja detalja ovog slučaja u javnost.

Za to vreme, Devin uživa sa svojom porodicom, suprugom Džes i novim članom, ćerkicom Evom Medson. Devin je svojevremeno izjavio kako se oseća povodom čitave situacije oko spora.

− Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju – rekao je Antonović.

Devin je tada za medije otkrio da ga je Miroslav posetio kada je imao 18 meseci i poklonio lančić sa zlatnim krstom, koji Devin i dalje čuva. Ipak, ne krije da se razočarao u pevača:

− Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – kazao je Devin za „24sedam“ i otkrio detalje razgovora sa ocem:

– Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: Drago mi je da si živ i da si dobro. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje – rekao je Devin svojevremeno.

Ekskluziv.rs