Početna Showbiz PRIJETNJE SMRĆU DEJANU DRAGOJEVIĆU “REKLI SU MI DA ĆE ME ZAKLATI!” Šokiran...

PRIJETNJE SMRĆU DEJANU DRAGOJEVIĆU “REKLI SU MI DA ĆE ME ZAKLATI!” Šokiran reakcijom koju je izazvao priznanjem Islama

Zgrožen reakcijom i porukama koje je dobio!

BONUS VIDEO:

Dejan Dragojević pobednik pete sezone rijalitija Zadruga, vratio se iz Saudijske Arabije gde je proveo svoj četvrti Ramazan i konačno priznao da je prihvatio Islam kao veru.

Dragojević je otkrio da je šokiran reakcijom i porukama koje su mu stugle, budući da se trudio da ne čita portale i poruke dok je na putu, a kada se vratio doživeo je pravi šok, a među porukama bile su i pretnje i to smrću.

– Stigao sam kući, vratio sam se, sada sam u Beogradu, jedva sam izganjao da ostanem u Beogradu, zabranjeno mi je da budem u Beogradu (smeh). Sačekali su me komentari “Nećeš moći da uđeš u Srbiju”, Zabranjen ti je ulazak na granici”, “Nećeš moći da uđeš u Beograd”, mislim meni stvarno nije jasno da ti raspravljate o tome u šta ja treba da verujem! I to čak nije ni rasprava, nego vređanje, pretnje i da će me ubiti i da će me zaklati i da će mi baciti bombu na kuću… ali ko? Pa to nije vernik ušao, pa napisao poruku! Ja sam šokiran! Sada sam baš išao u prodavnicu da “prodam veru za večeru” (smeh), to mi je nagluplji komentar. – rekao je Dejan pa otkrio da li je promenio ime kako mnogi komentarišu:

– Ja vas ne bih lagao, možeš da se zoveš kako god želiš, ali ja vama ne mogu da opišem osećaj kada odeš na takvo mesto i predstaviš se kao Dejan, mene je najviše nasmejalo u ovom periodu što sam video je da ste mi dali ime. Meni je to smešno! U suštini, u Islamu ti ne moraš da promeniš ime, niti me išta obavezuje, niti ću ikada promeniti ime – objasnio je Dragojević.

Ostatak njegovog govora iz novog snimka na Youtube kanalu, pogledajte ispod:

srbijadanas.rs