Početna Showbiz Luna i Marko otkrili sve o trudnoći i priznali da će se...

Luna i Marko otkrili sve o trudnoći i priznali da će se beba roditi na poseban datum: Mjesecima znamo kako će se djevojčica zvati

Đoganijeva je bila jako emotivna pred saznanje o ponovnom blagoslovenom stanju

Pobednica “Zadruge 2”, influenserka i pevačica Luna Đogani, nedavno je otkrila da je ponovo trudna, a vest o prinovi u porodici Miljković odjeknula je kao bomba.

Prvi koji su podelili radost sa Lunom i Markom bili su Lunini roditelji, Gagi Đogani i Anabela Atijas koji nisu krili oduševljenje zbog proširenja porodice.

Marko Miljković i Luna su sada iz porodičnog doma odgovarali na pitanja pratilaca na zajedničkom Jutjub kanalu i tom prilikom otkrili nepoznate detalje o Luninoj trudnoći, otkrivanju i održavanju iste, pa priznali da već mesecima znaju kako će se nova naslednica zvati.

Iako njihovi najbliži već neko vreme znaju za trudnoću, Miljkovići su sačekali pravi trenutak kako bi javno obelodanili srećnu vest.

– Ja sam u 14. nedelji. Sačekali smo da prođe taj rizičan period zbog situacije koja je bila ranije. Danas sam bila na pregledu i sa bebom je sve u redu. Prva tri meseca su mi protekla lagano. Sa Miom mi je baš bilo muka, sve do sad u ovoj trudnoći nisam imala mučnine. Par dana se osećam malo lošije. Ne vidite, ali ja imam dve groznice oko usana, bleda sam i umorna, kao da mi je naglo pao imunitet, pa me sve nešto muči. Moram da pijem vitamine – objasnila je Luna.

Đoganijeva priznaje da joj se ova trudnoća razlikuje od prethodne, a već za nekoliko nedelja saznaće i na koga druga mezimica liči.

– Drugačije je. Sa Miom sam putovala, spavala i odmarala, sad opet imam dete koje zahteva pažnju. Bebica je već porasla. Može da se vidi, mala je. Još uvek ne znamo na koga liči, ali za par nedelja biće i to – istakla je ona.

Par je otkrio da već mesecima unazad ima smišljeno ime za bebu, ali još uvek ga čuvaju u tajnosti. Ono što je sigurno, ako sve bude po planu, druga nasladnica će biti istog horoskopskog znaka kao tata Marko.

– Lunin termin je 7-10 dana posle mog rođendana. U svakom slučaju beba će biti najverovatnije isti horoskopski znak kao ja, vaga. Već nekoliko meseci znamo kako će nam se devojčica zvati, ali to ne želimo još uvek da otkrivamo – rekao je Marko, na šta se Luna nadovezala:

– Pravi prirodni termin za porođaj je 12. oktobar, baš kad je moj otac rođen. Tata je bio toliko srećan, neverovatno kako se sve poklopilo i mi smo bili iznenađeni – rekla je Luna.

Neposredno pred saznanje da je u blagoslovenom stanju, Luna je bila jako emotivna, međutim, nije ni posumnjala da je trudna.

– Nisam uopšte očekivala da sam trudna, imala sam sve simptome kao da sam u pms-u. Plakalo mi se, boleo me je stomak, jela sam, iskočile su mi bubuljice. Došla sam samo jedan dan i počela da plačem, a Marko me je pitao “Što si takva? Da nisi trudna?” Ja sam mislila nema šanse. Nagovorio me je da kupim tekst, jer je tvrdio da nisam sva svoja – objasnila je Luna na zajedničkom Jutjub kanalu.

24sedam.rs