Početna Showbiz Godinama je krila bolest: Dragana Katić ne može da diše, gušenja su...

Godinama je krila bolest: Dragana Katić ne može da diše, gušenja su učestala

Zdravstveno stanje Dragane Katić godinama bilo je narušeno

Dragana Katić važi za odmerenu damu koja je vrhunski profesionalac u svom poslu, ali ništa van profesionalnih obaveza ne voli da deli sa javnošću. Pa je tako do nedavno potpuna nepoznanica bila bolest koja joj je zadavala ozbiljne muke.

Naime, zdravstveno stanje Dragane Katić bilo je narušeno upornom astmom. Iako su joj lekari rekli da zbog teške alergije koja joj je izazvala astmu neće moći da se bavi voditeljskim poslom, jer neće biti u stanju normalno da diše i govori, hrabra novinarka je pobedila bolest i prognoze:

– Jednom nedeljno sam išla na Dedinje u bolnicu gde sam primala injekcije ali sam uspela da se izborim i izlečim tačnije uspeo je moj organizam. Dugo sam koristila neku improvizovanu pumpicu koju mi je doktorka donosila iz Londona, jer toga nije bilo kod nas da se kupi. Primala sam i hormonske injekcije od kojih sam se gojila. Užas. Ne znam ni sama koliko sam injekcija primila – bila je iskrena Dragana Katić koja je potom otkrila i da je imala teške napade gušenja:

– Oni su se uvek dešavali kada je trebalo negde da idem, na neki koncert. zimovanje, letovanje. Na kraju je sve došlo na svoje. Ja sada potpuno normalno živim, a ta doktorka koja me je izlečila postala je moja ikona. Dvadeset godina borila sam se sa bolešću i sada hvala Bogu, nemam nikakav problem. Taj period mi je bio najgori u životu – otkrila je šarmantna voditeljka svojevremeno.

  EKSKLUZIV.RS