Početna Rijaliti “ŽENIM SE I POSTAJEM OTAC!” Milan Milošević otkrio da pravi svadbu sa...

“ŽENIM SE I POSTAJEM OTAC!” Milan Milošević otkrio da pravi svadbu sa 1000 zvanica, odabir mlade će vas ŠOKIRATI

Popularni voditelj otkrio svoje planove.

Voditelj Milan Milošević sinoć je proslavio rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a ekipa našeg portala našla se na licu mesta i porazgovarala sa slavljenikom.

Milan je na proslavi okupio veliki broj pevača, bivših zadrugara i voditelja, a među zvanicama našli su se Kija Kockar, Katarina Živković, Jovana Tipšin, Milica Kemez i Bora Santana, Sanja Stanković i mnogi drugi. U ekskluzivnom intervjuu za SrbijuDanas Milan je progovorio na brojne teme, a između ostalog otkrio je u kakvom je odnosima sa čelnicima televizije “Pink”.

– Nisu mi čestitali, neke kolege da, ali “Pink” ne. U odličnim sam odnosima sa Mitrovićima, čujemo se svaki dan – rekao je MilanKakve si odluke doneo za narednu godinu?
– Ženim se! Oženiću se da dobijem bebu, rekao sam da neću stići i svi mi pišu da mogu, nude mi se žene za brak. Tako da ću napraviti neki kasting za žene i oženiću se ove godine – kazao je Milan ekskluzivno za “Srbiju Danas”.

Da li imaš u planu neku gala svadbu?

– Biće ludilo, pa zamisli kad mi je rođendan ovakav kakva će da mi bude svadba. Bez 1000 ljudi ne pravim – zaključio je Milošević ,piše Srbijadanas

Takođe nam je otkrio i da ga čeka operacija srca, te je delovao poprilično zabrinuto povodom ove intervencije.

haber.ba