Početna Showbiz Uprkos majčinom protivljenju, Darko Lazić oženio Kaću (Video)

Uprkos majčinom protivljenju, Darko Lazić oženio Kaću (Video)

Venčanje Darka Lazića odigralo se u najvećoj tajnosti

Darko Lazić već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa lepom crnkom Katarinom, koja ga je smirila i potpuno promenila. Folker je otkrio da je Kaća njegova bivša i najveća ljubav te da je znao da će se oni kad tad ponovo sresti što se i dogodilo prethodnog leta.

Darko je nedavno imao operaciju zatezanja kože nakon koje je došlo do komplikacija i krvarenja a njegova majka je veoma zabrinuta za sina.

– Jako mi je loše zbog svega. Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osećala sam to. Lepo sam vam rekla. Ne mogu da pričam više. Molim mog sina, ovako javno, kad ne mogu da ga dobijem na telefon danima: „Sine moj, kad te puste iz bolnice, dođi svojoj kući kod majke, da te čuvam i negujem. Ta žena koja se sad cereka pored tebe, dok tebi nije dobro, ona će ti doći glave – rekla je ona za Kurir.

Da Lazića ne zanima kako se njegova porodica oseća, govori podatak da je danas otvorio zajednički Tik Tok nalog sa suprugom okačivši prvi video u kome je podelio niz fotografija od njihovog ponovnog susreta posle toliko godina pa sve do trenutka kada su izgovorili sudbonosno „da“.

https://youtube.com/shorts/LRK4pFvvuyY?feature=share

POVEZAN VIDEO:

Ekskluziv.rs